Søk

SAFO med nye hjemmesider

2. juni får SAFO nye hjemmesider! Sidene inneholder oppdatert stoff om SAFOs arbeid og arbeidsområder. De nye sidene er mer funksjonelle og enklere å bruke. Vi håper at mange kommer til å sette pris på sidene og bruke de aktivt.

Hjemmesidene gir våre medlemmer og samarbeidspartnere informasjon om SAFOs arbeidsområder og mer kunnskap om disse.

Hjemmesidene forteller i hvilke råd og utvalg SAFO er representert og med litt tid vil det også finnes informasjon om utvalgenes arbeid. Her vil det bli mer oppdatert informasjon om verktøy for å bli bedre representanter for SAFO.

Du finner kontaktinformasjon til SAFOs regionale koordinatorer og styrer. Etter hvert vil disse sidene også inneholde mer informasjon om regionenes arbeid.

Interessante eksterne og interne konferanser og møter for SAFOs organisasjoner og medlemmer vil du finne oppdatert informasjon om.

Sidene er tilpasset blinde og svaksynte, man kan bl.a. få gul skrift på sort bakgrunn og større skrift.

Ikke alle sidene er fylt med innhold ennå. Men de nye sidene er et mye bedre tilbud til våre medlemmer en de gamle, derfor velger vi å legge de ut nå. Sidene våre skal er dynamisk. Vi setter derfor pris på konstruktiv tilbakemeldinger om mulige forbedringer eller interresant stoff. Send oss en e-post!

 Vi håper at mange kommer til å sette pris på sidene og bruke de aktivt. De blir oppdatert fortløpende og kommer til å fylles med aktuelt stoff.

ARKIV
SISTE INNLEGG