Søk

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gjør rede for vår håndtering av personopplysninger som samles inn for å utøve våre tjenester overfor medlemmer og andre vi jobber med.

Behandlingsansvarlig i organisasjonen er daglig leder. Henvendelser for innsyn, retting eller sletting av personopplysninger kan gjøres til [email protected]

Medlemskap

Våre medlemmer er organisasjoner. Hovedstyret er SAFOs øverste myndighet, som består av øverste ledelse i organisasjonene. SAFO innhenter personopplysninger som trengs for at tillitsvalgte gjennomfører sine verv. Ved avsluttet verv slettes personopplysninger på vedkommende.

E-post

Du kan sende e-post til oss, men husk at alle virksomheter er sårbare for datatyveri. Du bør derfor ikke sende sensitivt innhold per e-post. Om vi mottar en slik e-post, behandler vi e-posten i henhold til innhold og sletter den.

Bruk av informasjonskapsler (cookies)

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler. Dette gjør vi for å tilpasse og gjøre nettstedet vårt mest mulig relevant for våre besøkende. Informasjonskapslene inneholder ikke personopplysninger. Du kan selv forhindre at informasjonskapsler blir lagret på datamaskinen din ved å endre innstillinger i nettleseren.

SAFO benytter Google Analytics for å følge med på trafikken på våre sider. Vi har videre noen videoer som er lenket opp mot Youbube, som igjen benytter coocies.